Over ons

Dynamic Rush Transport is opgericht door René Bouman in 1989. Dankzij zijn aanpak, flexibiliteit, harde werk en personeel met dezelfde mentaliteit, heeft hij een gewaardeerd bedrijf kunnen creëren. In 2010 heeft zoon Ricky de Ruiter het bedrijf van zijn vader overgenomen. Ricky groeide op in de wereld van transport: al van kleins af aan kwam hij in het bedrijf van zijn vader en mocht hij meerijden.

Tegenwoordig staat René zijn zoon nog steeds bij. Qua werkhouding en mentaliteit heeft Ricky de kwaliteiten van zijn vader overgenomen. Hierdoor is het bedrijf met onveranderde werkwijze en toewijding én met dezelfde klandizie behouden. Sinds Ricky het bedrijf heeft overgenomen is Dynamic Rush Transport wel gemoderniseerd en is de klantenkring uitgebreid.

Diploma's

De chauffeurs van Dynamic Rush Transport beschikken over de nodige diploma’s, waaronder ADR (vervoer gevaarlijke stoffen).

Mocht het voorkomen dat er voor een klantenverzoek een diploma of certificaat nodig is waar wij momenteel niet over beschikken, dan kijken wij graag naar eventuele oplossingen of mogelijkheden.